Zelena arhitektura s.p. na 3days of Design Copenhagen, 23-25. 5. 2019 • lesnaVesna
24960
post-template-default,single,single-post,postid-24960,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Zelena arhitektura s.p. na 3days of Design Copenhagen, 23-25. 5. 2019

Zelena arhitektura s.p. na 3days of Design Copenhagen, 23-25. 5. 2019

Kopenhagen, 23. – 25. maj 2019 –  V sklopu mednarodne prireditve 3daysofdesign se je v danski prestolnici na razstavi z naslovom “NARAVA – designed in Slovenia” prvič predstavila Slovenija s predstavniki devetih podjetij s področja oblikovanja.

Prireditev 3daysofdesign je v danski prestolnici potekala šesto leto zapored. Letos se je na številnih lokacijah v mestu predstavilo več kot 150 mednarodno uveljavljenih kot tudi novih oblikovalskih znamk. Na prireditvi je sodelovalo tudi devet veleposlaništev, med njimi Veleposlaništvo Slovenije, ki je k sodelovanju povabilo oblikovalce iz Slovenije. Izbor slovenskih razstavljavcev je pripravila danska kuratorka Brigitta Nellemann, ki je v povezano celoto združila dosežke slovenskega oblikovanja.

LesnaVesna – LesnaVesna je oblikovalski studio, ustvarjen s strastjo do lesa in narave. Za blagovno znamko stojita Eva Štrukelj in Ignacio Lopez, arhitekta, ki oblikujeta notranjo opremo, pohištvo po meri ter majhne lesene predmete, ki bogatijo vsakdanje življenjsko okolje. V galeriji sta predstavila tri unikatne luči. (vir: Veleposlaništvo republike Slovenije v Kobenhavnu)

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

0